Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
2.500+ danskere hjulpet til bedre søvn

Søvnspisning

Søvnspisning er en søvnforstyrrelse, hvor personer spiser store mængder mad om natten uden at være bevidste om det. Det kan føre til vægtøgning og andre sundhedsproblemer.
Søvnspisning er en relativt ny og ukendt lidelse, som er karakteriseret ved at personer spiser om natten, mens de stadig sover. Det er en parasomni, som er en adfærdsmæssig forstyrrelse, der opstår under søvn. Lidelsen kan have forskellige årsager, men den mest almindelige er en ubalance i hjernens neurotransmittere, som er kemiske stoffer, der hjælper med at regulere vores adfærd, humør og følelser. Personer, der lider af søvnspisning, vil typisk spise store mængder mad om natten, uden at være bevidste om det. De kan spise alt fra sukkerholdige snacks til fulde måltider og endda ting, som de normalt ikke ville spise. Det er ikke ualmindeligt, at de spiser uspiselige ting som papir eller plastik. Søvnspisning kan være en alvorlig lidelse, da det kan føre til vægtøgning og andre sundhedsmæssige problemer. Det kan også forstyrre kvaliteten af søvnen, da personen kan vågne op med maveproblemer, søvnbesvær og en følelse af træthed og udmattelse. Der findes behandlinger for søvnspisning, som kan hjælpe med at reducere symptomerne og minimere risikoen for sundhedsmæssige problemer. Nogle af de mest effektive behandlinger inkluderer at tage medicin, der kan hjælpe med at regulere neurotransmitterne i hjernen, og terapi, der kan hjælpe med at tackle eventuelle underliggende psykiske problemer. Det er også vigtigt, at personer, der lider af søvnspisning, tager nogle forholdsregler for at minimere risikoen for skade. For eksempel kan de holde usund mad uden for huset, låse køkkenskabe om natten og undgå at have lettilgængelige snacks i soveværelset. Søvnspisning er en lidelse, som stadig er relativt ukendt, og der er stadig meget, der skal læres om det. Men med den rette behandling og forholdsregler kan personer, der lider af søvnspisning, få kontrol over deres symptomer og forbedre deres livskvalitet.
0

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Få et par ørepropper med søvnklubben

Tilmeld dig søvnklubben, som er vores nyhedsbrev om søvn, også giver vi et gratis par skum ørepropper med i din første ordre!

Du kan nemt afmelde igen. Se vores privatlivspolitik.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.