...
Fragt fra 35 kr | Gratis fragt over 399 kr
10.000+ danskere hjulpet til bedre søvn

Jetlag

Jetlag er en ubehagelig tilstand, der opstår, når man rejser hurtigt over flere tidszoner. Det kan føre til forstyrret søvn, træthed, hovedpine og fordøjelsesproblemer på grund af kroppens vanskeligheder ved at tilpasse sig den nye tidszone.
Jetlag er en tilstand af forvirring og træthed, der kan opstå som følge af hurtige tidszoneændringer. Det er en almindelig tilstand blandt rejsende, især dem der rejser på tværs af flere tidszoner i en kort periode. Jetlag kan påvirke både kroppens fysiske og mentale tilstand, og det kan tage nogle dage at komme sig helt efter en rejse. Jetlag opstår, når kroppens biologiske ur bliver forstyrret af en pludselig ændring i ens daglige rutine. Kroppens biologiske ur er et internt ur, der er indstillet til at følge en 24-timers cyklus. Det styrer vores døgnrytme, herunder vores søvn-vågne cyklus og vores spisevaner. Når vi rejser på tværs af flere tidszoner, kan vores biologiske ur blive forvirret, fordi det ikke længere følger den samme cyklus som vores omgivelser. Dette kan føre til en række symptomer, der er typiske for jetlag. Symptomerne på jetlag kan variere fra person til person, men de mest almindelige symptomer inkluderer træthed, søvnforstyrrelser, hovedpine, kvalme, irritabilitet og forvirring. Disse symptomer kan være milde eller alvorlige afhængigt af graden af tidszoneændringen og personens individuelle tolerance over for jetlag. Mens nogle mennesker kan komme sig hurtigt efter en rejse, kan andre have brug for flere dage til at tilpasse sig den nye tidszone. Der er en række ting, du kan gøre for at mindske risikoen for jetlag og hjælpe din krop med at tilpasse sig en ny tidszone. En af de vigtigste ting er at forsøge at justere din døgnrytme, før du rejser. Dette kan gøres ved at ændre dine søvnvaner og spisevaner gradvist i dagene op til din rejse. Hvis du skal rejse mod øst, kan du forsøge at gå tidligere i seng og stå tidligere op, mens hvis du skal rejse mod vest, kan du forsøge at blive oppe lidt længere og sove lidt længere om morgenen. Det er også vigtigt at drikke masser af vand og undgå alkohol og koffein, da disse stoffer kan forværre jetlag-symptomerne. Du kan også forsøge at tage en kort lur eller en powernap, hvis du føler dig træt i løbet af dagen, men undgå at sove for længe, da dette kan forstyrre din nattesøvn. Hvis du lider af alvorlige jetlag-symptomer, kan det være en god idé at konsultere en læge eller en søvnekspert. Der findes medicin, der kan hjælpe med at regulere din døgnrytme og mindske jetlag-symptomerne. Der er også nogle alternative behandlinger, der kan være effektive, såsom akupunktur og lysbehandling. Alt i alt er jetlag en ubehagelig tilstand, men den kan håndteres med den rette tilgang. Ved at tage nogle enkle forholdsregler og forsøge at tilpasse din døgnrytme gradvist, kan du hjælpe din krop med at tilpasse sig en ny tidszone og minimere risikoen for jetlag. Så næste gang du rejser på tværs af flere tidszoner, er det værd at tage disse tips i betragtning, så du kan få mest muligt ud af din rejse uden at blive ramt af jetlag.

Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter 30 nætter

Vi er så sikre på vores tredje generation af Premiere sovemasken, at vi har indført en 30 dages søvngaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med sovemasken, kan inden for 30 dage returnere den og få pengene retur – helt uden spørgsmål.

For at bruge søvngarantien skal du blot følge vores normale returprocess, også refunderer vi pengene selvom produktet er brugt.

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.