...
Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
10.000+ danskere hjulpet til bedre søvn
Søvn

Hvordan forskellige årstider påvirker din søvn og hvordan sengetøj kan hjælpe?

a-caucasian-woman-sleeping-on-her-bed-2022-12-16-00-02-43-utc (1) (1)

Det er ingen hemmelighed, at søvnens kvalitet varierer fra person til person. Men vidste du, at den også kan variere med årstiderne? Om vinteren kan mørket og kulden have en indvirkning på din søvn. Om sommeren kan det være lyset og varmen, der forstyrrer din nattesøvn. Men frygt ikke! Det rette sengetøj kan hjælpe med at modvirke dette.

Søvn og årstider

Vores kroppe reagerer på de ændringer i miljøet, der kommer med årstiderne, og dette kan have en betydelig indflydelse på vores søvn.

Vinter

I de mørke, kolde vintermåneder kan flere faktorer påvirke vores søvn. For det første kan mangel på naturligt dagslys om vinteren forårsage en ubalance i vores kroppe. Dette kan resultere i en tilstand kendt som SAD (sæsonbetinget affektiv forstyrrelse), som er en form for depression, der opstår i de mørke måneder. Symptomerne på SAD kan omfatte øget træthed og en ændring i søvnvaner, hvilket kan føre til en forringelse af søvnkvaliteten.

Derudover kan kulden om vinteren også påvirke vores søvn. Hvis vi har det for koldt, når vi sover, kan vores kroppe have svært ved at nå den ideelle søvntemperatur, hvilket kan forårsage urolig søvn.

Sommer

I modsætning til vinteren kan sommerens lange, lyse dage og høje temperaturer også påvirke vores søvn. Lys er en af de vigtigste faktorer, der regulerer vores søvn-vågne cyklus. Når det er lyst sent om aftenen og tidligt om morgenen, kan vores kroppe blive forvirrede og tro, at det stadig er dag, hvilket kan gøre det svært at falde i søvn og vågne op.

Høje temperaturer kan også forstyrre vores søvn. Det kan være svært at falde i søvn og forblive i søvn, når vi har det for varmt. Dette kan være særligt problematisk i sommermånederne, især hvis vi ikke har adgang til aircondition.

Men uanset årstiden, er der hjælp at hente. Med det rette sengetøj og de rigtige søvnprodukter kan vi tilpasse os ændringerne og sikre en god nats søvn hele året rundt.

Hvordan kan det rette sengetøj hjælpe?

Det rette sengetøj kan hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet i alle årstider. Om vinteren kan et varmt og hyggeligt sengetøj hjælpe med at holde dig varm og behagelig. Om sommeren kan et let og åndbart sengetøj hjælpe med at holde dig kølig og behagelig.

Nattelysts produkter

Her hos Nattelyst forstår vi vigtigheden af god søvn. Det er derfor, vi har et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at forbedre din søvnkvalitet.

Ørepropper

Støj kan være en stor forstyrrelse for din søvn. Det er derfor, vi tilbyder en række forskellige ørepropper, såsom SleepDeep ørepropper og silikone ørepropper. Disse ørepropper kan hjælpe med at blokere uønsket støj, så du kan få en rolig og uforstyrret søvn.

Blue light briller

Blåt lys fra skærme kan forstyrre din søvncyklus. Det er derfor, vi tilbyder blue light briller. Disse briller kan hjælpe med at filtrere blåt lys, så du kan bruge dine enheder om aftenen uden at forstyrre din søvn.

Sovemasker

Lys kan også være en stor forstyrrelse for din søvn. Det er derfor, vi tilbyder sovemasker. Disse masker kan hjælpe med at blokere uønsket lys, så du kan få en rolig og uforstyrret søvn.

Konklusion

Søvnkvaliteten kan variere med årstiderne, men det betyder ikke, at du skal lide under det. Med det rette sengetøj og de rette hjælpemidler kan du forbedre din søvnkvalitet i alle årstider. Her hos Nattelyst er vi dedikeret til at hjælpe dig med at opnå den bedste mulige søvn.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilføjelse: For at få mere indblik i søvn og hvordan det påvirker os, kan du læse vores artikel om de 5 søvnstadier.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter 30 nætter

Vi er så sikre på vores tredje generation af Premiere sovemasken, at vi har indført en 30 dages søvngaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med sovemasken, kan inden for 30 dage returnere den og få pengene retur – helt uden spørgsmål.

For at bruge søvngarantien skal du blot følge vores normale returprocess, også refunderer vi pengene selvom produktet er brugt.

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.