...
Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
10.000+ danskere hjulpet til bedre søvn

Døgnrytme

Døgnrytme refererer til den naturlige cyklus af fysiologiske og adfærdsmæssige processer, som gentages over en periode på cirka 24 timer. Det omfatter søvn-vågne cyklus, hormonproduktion, appetit og fordøjelse, samt mentale og fysiske ydeevne.
Døgnrytme er et begreb, der beskriver den naturlige cyklus af aktiviteter og hvile, som mennesker og dyr følger i løbet af et døgn. Det er en vigtig faktor for vores generelle sundhed og velvære, da vores kroppe er designet til at fungere bedst, når vi lever i overensstemmelse med vores naturlige døgnrytme. Døgnrytmen påvirkes af en række faktorer, herunder lys, temperatur, sociale faktorer og biologiske processer i kroppen. Den primære faktor, der styrer vores døgnrytme, er dog vores biologiske ur. Dette ur er en intern mekanisme, der er indbygget i vores kroppe og hjælper os med at regulere vores søvn-vågne cyklus. Vores biologiske ur fungerer ved hjælp af en række hormoner og kemikalier, der frigives i kroppen på forskellige tidspunkter af dagen. Disse hormoner og kemikalier hjælper med at regulere vores fysiologiske funktioner og sørger for, at vi føler os vågne og energiske om dagen og trætte og afslappede om natten. Når vores døgnrytme er i balance, føler vi os typisk mere energiske og produktive i løbet af dagen og sover bedre om natten. Det kan imidlertid være vanskeligt at opretholde en sund døgnrytme i vores moderne verden, hvor vi ofte er udsat for kunstigt lys, skiftende arbejdstider og andre faktorer, der kan forstyrre vores naturlige cyklus. En måde at hjælpe med at regulere vores døgnrytme er at følge en regelmæssig søvn-vågne cyklus. Dette indebærer at vågne og gå i seng på samme tid hver dag, undgå at tage lur i løbet af dagen, og undgå at bruge elektroniske enheder før sengetid. En anden måde at regulere vores døgnrytme på er at udsætte os selv for naturligt lys i løbet af dagen og begrænse vores eksponering for kunstigt lys om natten. Dette kan hjælpe med at regulere produktionen af hormoner som melatonin, som hjælper med at regulere vores døgnrytme. Det er også vigtigt at spise sundt og motionere regelmæssigt for at opretholde en sund døgnrytme. En sund kost og motion kan hjælpe med at regulere vores biologiske ur og forbedre vores søvnkvalitet. I alt er døgnrytme en vigtig faktor for vores sundhed og velvære. Ved at følge en regelmæssig søvn-vågne cyklus, udsætte os for naturligt lys og spise sundt og motionere regelmæssigt, kan vi hjælpe med at regulere vores døgnrytme og forbedre vores generelle sundhed og velvære.

Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter 30 nætter

Vi er så sikre på vores tredje generation af Premiere sovemasken, at vi har indført en 30 dages søvngaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med sovemasken, kan inden for 30 dage returnere den og få pengene retur – helt uden spørgsmål.

For at bruge søvngarantien skal du blot følge vores normale returprocess, også refunderer vi pengene selvom produktet er brugt.

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.