...
Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
10.000+ danskere hjulpet til bedre søvn

Hypersomni

Hypersomni er en søvnforstyrrelse, der forårsager overdreven træthed og søvnighed i løbet af dagen, selv efter en lang nattesøvn. Det kan påvirke en persons daglige aktiviteter og kræver ofte medicinsk behandling.
Hypersomni er en sjælden søvnforstyrrelse, som påvirker en persons evne til at vågne op og være vågen i dagtimerne. Personer med hypersomni oplever ofte ekstrem træthed i løbet af dagen, og kan have svært ved at opretholde en normal døgnrytme. Hypersomni kan have en negativ indvirkning på en persons livskvalitet, og kan påvirke deres evne til at arbejde og udføre daglige aktiviteter. Hypersomni er en kronisk tilstand, som ofte opstår i teenageårene eller i begyndelsen af 20’erne. Det er mere almindeligt hos mænd end hos kvinder, og kan være arveligt. Hypersomni kan også være forårsaget af andre sundhedsproblemer, såsom hjerneskader, autoimmune lidelser eller infektioner. Der er to hovedtyper af hypersomni: primær hypersomni og sekundær hypersomni. Primær hypersomni er en tilstand, hvor en person oplever ekstrem træthed i løbet af dagen, uanset hvor meget de sover om natten. Sekundær hypersomni er forårsaget af en anden sygdom eller tilstand, såsom søvnapnø eller depression. Symptomer på hypersomni kan omfatte ekstrem træthed i løbet af dagen, søvnlignende episoder i løbet af dagen, hovedpine, muskelsvaghed og nedsat koncentrationsevne. Personer med hypersomni kan også have svært ved at vågne op om morgenen, og kan føle sig uoplagte og udmattede hele dagen. Der er flere behandlingsmuligheder for personer med hypersomni, herunder medicin, livsstilsændringer og søvnhygiejne. Medicin kan hjælpe med at regulere en persons døgnrytme og øge deres evne til at vågne op om morgenen. Livsstilsændringer kan omfatte at opretholde en regelmæssig søvnplan, undgå koffein og alkohol, og øge fysisk aktivitet. Søvnhygiejne kan omfatte at undgå at bruge elektroniske enheder før sengetid og skabe en beroligende søvnmiljø. Hypersomni kan have en negativ indvirkning på en persons livskvalitet, men med korrekt behandling kan symptomerne ofte forbedres. Hvis du oplever symptomer på hypersomni, bør du kontakte din læge for at få en undersøgelse og behandlingsplan.

Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter 30 nætter

Vi er så sikre på vores tredje generation af Premiere sovemasken, at vi har indført en 30 dages søvngaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med sovemasken, kan inden for 30 dage returnere den og få pengene retur – helt uden spørgsmål.

For at bruge søvngarantien skal du blot følge vores normale returprocess, også refunderer vi pengene selvom produktet er brugt.

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.