...
Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
10.000+ danskere hjulpet til bedre søvn

Snorken

Snorken er en lyd, som fremkommer under søvn, når luftgennemstrømningen i næsen og halsen er begrænset. Lyden opstår, når vævet i svælget vibrerer. Snorken kan være et tegn på søvnapnø, og kan forstyrre søvnkvaliteten hos både den, der snorker, og eventuelle sovepartnere.
Snorken er en almindelig søvnforstyrrelse, hvor en person producerer høje lyde under søvn, som følge af begrænset luftstrøm gennem næsen og halsen. Det kan påvirke både børn og voksne og kan have en negativ indvirkning på ens livskvalitet og sundhed. Snorken skyldes normalt en blokering af luftvejene, som kan være forårsaget af en række faktorer, herunder overvægt, rygning, alkoholforbrug, allergier, forkølelse, allergier eller anatomiske abnormiteter i næse og hals. De fleste mennesker, der snorker, oplever ikke nogen alvorlige helbredsproblemer, men det kan forårsage søvnløshed, træthed og hovedpine i løbet af dagen. For dem, der lider af søvnapnø, kan snorken være et alvorligt problem. Søvnapnø er en tilstand, hvor luftvejene blokeres helt, hvilket resulterer i afbrydelser i vejrtrækningen og et fald i iltmætning i blodet. Dette kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde, højt blodtryk og andre alvorlige sundhedsmæssige problemer. Det er vigtigt at få behandling for snorken, hvis man lider af søvnapnø. Der er mange forskellige behandlinger til rådighed for snorken, afhængigt af årsagen til problemet. Nogle almindelige behandlinger inkluderer vægttab, rygestop, reduktion af alkoholforbrug og allergibehandling. Derudover kan der anvendes en række mundstykker og apparater, der hjælper med at åbne luftvejene og reducere snorken. En af de mest effektive behandlingsmuligheder for snorken er en CPAP-maskine. CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskiner hjælper med at holde luftvejene åbne ved at levere en konstant strøm af luft gennem en maske, der placeres over næsen og/eller munden. Dette reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten markant for mange mennesker. For dem, der ønsker at prøve mere naturlige behandlinger, er der også en række livsstilsændringer og huskeregler, der kan hjælpe med at reducere snorken. At sove på siden i stedet for på ryggen kan hjælpe med at reducere blokeringen af luftvejene, og det kan også hjælpe at hæve hovedet ved hjælp af en højere pude eller justere sengens hældning. Kostændringer kan også hjælpe med at reducere snorken. At undgå tunge måltider og alkohol før sengetid kan reducere risikoen for snorken, da det kan føre til afslapning af musklerne i halsen og blokering af luftvejene. I sidste ende er snorken et almindeligt problem, men der er en række behandlingsmuligheder til rådighed, afhængigt af årsagen til problemet. Det er vigtigt at konsultere en læge, hvis snorken påvirker ens livskvalitet og søvnkvalitet, da det kan være et tegn på en mere alvorlig sundhedstilstand såsom søvnapnø.

Få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds efter 30 nætter

Vi er så sikre på vores tredje generation af Premiere sovemasken, at vi har indført en 30 dages søvngaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med sovemasken, kan inden for 30 dage returnere den og få pengene retur – helt uden spørgsmål.

For at bruge søvngarantien skal du blot følge vores normale returprocess, også refunderer vi pengene selvom produktet er brugt.

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er blevet skrevet hos vores leverandørs webshop.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos Nattelyst, men har købt det helt samme produkt hos vores leverandør.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

Nattelyst viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Der findes ikke én løsning mod snorken, som virker for alle

Hos Nattelyst sælger vi produkter mod snorken, som vi selv har testet, og ved virker for nogle mennesker.

Men desværre er snorken et meget individuelt og avanceret problem, som nogle bruger mange penge på at løse.

Derfor kan vi ikke garantere dig, at vores produkter kan løse lige præcis dit snorkeproblem. Derimod kan vi garantere dig en billig løsning, som muligvis kan afhjælpe dele af dit problem.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe på mail og telefon.